European Climate Foundation

Een nieuwe, frisse en groene kantoorruimte voor de Haagse vestiging van het European Climate Foundation was de vraag aan mij.

Belangrijk was een prettige werkomgeving die voldoende werkruimte biedt voor de meer dan twintig werknemers, met extra aandacht voor interactie onderling. Het grote verschil met de vorige kantoorruimte is het open karakter van de nieuwe kantoorruimte op de eerste etage van ‘Het Nutshuis’ in het centrum van Den Haag. De interactie in de ruimte is belangrijk, maar toch moeten de werknemers zich goed kunnen concentreren op hun werk. De akoestiek en organisatie van de ruimten was hiermee een belangrijk aandachtspunt.

Binnen dit interieur zijn meerdere meubels op maat gemaakt, waaronder een bar/ lunch/ leestafel, meerdere lage kasten, bureaubladen en scheidingselementen, kopieermeubel en hoge werktafels, een keuken en een op maat gemaakte kast waarin de server, het koffiezetapparaat hun plek vinden. 

Het resultaat is een fijn functionerende werkruimte waarin verschillende functies als een vergaderruimte, een videoconferentieruimte, ruimte om telefoongesprekken te voeren, werkruimte, kopieerruimte, ruimte voor de financiele administratie, brainstormsessies, lunchruimte, keukentje, serverruimte en een wachtruimte hun plek hebben gevonden.

'Everyone in the office enjoyed working in the environment she created, we always receive compliments from visitors and people stop by to enjoy the view.'

Gabriela Teran Malo

Office manager at European Climate Foundation

Kantoorruimte

355 m2

Den Haag

2016

Fotografie: Studio Intussen

Zoutmanstraat 43a
2518GM Den Haag

Nederland

info@studiointussen.nl

Tel: +316 14446133

© 2020 by Studio Intussen