Café Nutshuis

In opdracht van Het Nutshuis heb ik een interieurontwerp gemaakt voor het cafe op de begane grond, grenzend aan een groene binnentuin in het centrum van Den Haag. De wens van de opdrachtgever was om een prettige sfeer te creëren in de donkere parterre van Het Nutshuis, naast de oude bankkluis. Verschillende functies moesten een plek vinden: voldoende zitruimte met tafels om te eten, een luie zit, een podium en de bestaande leestafel ik die eerder voor Het Nutshuis ontworpen had. In overleg met de opdrachtgever en cateraar Juni is een op maat gemaakte bar ontworpen en gerealiseerd met ingebouwde apparatuur en een mobiel buffetgedeelte. Tijdens lezingen en andere activiteiten kunnen de tafels en hanglampen uit de weg worden geruimd om een podium met of zonder stoelen te creëren.

Horeca

146 m2

Den Haag

2017

Fotografie: Studio Intussen

Zoutmanstraat 43a
2518GM Den Haag

Nederland

info@studiointussen.nl

Tel: +316 14446133

© 2020 by Studio Intussen